Verhalenbundel ‘Vriendschap’

10,00

In de bundel ‘Vriendschap’ van gezelschap ‘Oostland Literair’ staat het meest recente verhaal van Ytsje: ‘Kijk eens wat ik kan’

Ytsje heeft een jojo en wil dolgraag aan haar vrienden laten zien hoe cool de jojo is en wat voor trucs ze met er mee kan. De jojo blijft aantrekkelijk maar Ytsje moet hem inleveren bij de juf. Eerst maar even en dan tot de volgende dag! Alles lijkt mis te lopen. Gelukkig heeft Ytsje een goede en vindingrijke vriend!

5 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

De bundel bevat verschillende verhalen, voor kinderen in de basisschool. Voor elk kind wat wils. Voor de onderbouw (en voor iedereen die van prentenverhalen houdt) staat in deze bundel het verhaal ‘Kijk eens wat ik kan’.

Ytsje wil dolgraag laten zien wat ze allemaal met haar nieuwe jojo en dat is niet makkelijk wanneer de juf daar geen tijd voor heeft.

Weleens van de ziekte van Cupido gehoord? Of van een geheimzinnige parelprins als redder in Nood? Van een Vlinder die verstoppertje met de wind kan spelen? Een draak die bang is van zijn spiegelbeeld?
Of Ytsje die verdrietig is om een jojo, maar door Daniël weer kan lachen.
In deze verhalenbundel vind je allemaal verschillende verhalen over vriendschap. Tussen twee meisjes die een zandkasteel bouwen. En voetbalvrienden die goed kunnen scoren.
Maar ook over beste vrienden die elkaar moeten missen, omdat er een ver weg gaat wonen. Vrienden die in de problemen komen door een schipbreuk, een weerwolf, de liefde of een verslavend digitaal spel.
Verhalen over vriendschap die je meenemen op avontuur, je laten griezelen, laten blozen of glimlachen. 18 Verschillende verhalen om voor te lezen of ‘zelf te lezen’. Verhalen met een boodschap: want een vriend hebben, is vooral een vriend te zijn!

 

Extra informatie

Gewicht 0.300 kg
Afmetingen 21 x 15 x 1.2 cm
Illustrator en Auteurs

Trix van Walsum -van der Graaf, Sybren van Wayenburg, Claudia de Rave-Reijpert, Jennefer Zuñiga-de Jong, Nick Steenkamp, Marguerite de Ruijter, Arie van Driel, Gerard van de Schootbrugge, Rianne Sie

Aantal pagina's

176

ISBN

9789492212320

Leeftijd

vanaf 3 jaar. In de bundel staan verhalen voor de leeftijden vanaf 3 jaar tot 12+

Verzending

De bundel wordt verstuurd in een enveloppe met bubbelplastic.

Top